fbpx

Kleding verkopen

Loop gezellig binnen! Je bent (als we open zijn) altijd welkom en hoeft geen afspraak te maken om kleding te brengen. Ik probeer altijd samen met jou de kleding door te nemen. Samen voeren we je gegevens in en naderhand krijg je een mail van me en kun je inloggen. Je kunt dan precies zien welke kledingstukken van jou in de winkel hangen en voor hoeveel. We vinden het belangrijk dat we je spullen voor eerlijke en redelijke prijzen aanbieden. Lente- en zomerkleding kun je inbrengen van februari tot en met juli. Herfst- en winterkleding van augustus tot en met december.

UPDATE 23 MEI ’24
Op dit moment is er een inname stop tot 1 juni. Ik neem tot die tijd alleen aan:
– Tops en t-shirts tot en met maat 146
– Zwemkleding
– Sandalen

Wat kun je bij ons verkopen?

  • Merkkleding van maat 50 t/m 164 – De volgende merken doen het goed in de winkel:
   1 + in the family, 4Funky Flavours, Ammehoela, Arket, Baba Kidswear, Bergstein, Bobo Choses, Carlijn Q, Converse, EN FANT, Finger in the nose, Gosoaky, Gray Label, Hugo Loves Tiki, Imps & Elfs, Kidscase, Levi’s, Little Indians, Maed for Mini, Marmar Copenhagen, MINGO, Mini Rodini, Nixnut, Patagonia, Petit Bateau, Piupiuchick, Pomp de lux, Repose Ams, Scotch & Soda, Sissy-Boy, Sproet en Sprout, Vans.
   Kleding van Zara, H&M en Hema nemen we alleen in als het in perfecte staat is en niet te basic.
  • Schoenen van maat 18 t/m 38.
  • En beperkt:
   • Speelgoed. Alleen als het compleet en onbeschadigd is. Ook hier graag gemaakt van mooie materialen, niet te veel plastic. Dat vinden we niet zo fantastic. 
   • Dames-merkkleding en schoenen.
  • We hanteren een maximum van 25 stuks per inbreng.
  • We houden van fris! Dus de kleding graag even wassen (en strijken is al helemaal fijn!).
  • Breng alleen kleding die onbeschadigd en niet verwassen is.

En dan?
Is je kleding verkocht? Mooi zo, je krijgt dan 40% van de verkoopprijs! Natuurlijk kun je dit inzetten als shoptegoed in de winkel. Maar we maken de opbrengst net zo lief digitaal naar je over. Het tegoed op een account verjaart niet. Ingebrachte kleding gaat ook automatisch mee in sale-acties. De ingebrachte artikelen hangen 8 tot 12 weken in de winkel. Verkopen we ze niet in deze periode? Dan gaan ze naar een goed doel. Wil je de onverkochte stukken liever terug? Een week voor de einddatum krijg je een mail met een bericht dat je je spullen op kunt komen halen. Haal je de kleding niet binnen twee weken na deze datum op, dan vervalt het aan Studio Zoef en brengen we het naar het goede doel.
Log in
om te zien welke kleren in de winkel hangen en wat er al verkocht is. Ook kan je zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd.

Ons goede doel
Ook de kleding die niet verkocht wordt, komt goed terecht. Dit doneren we aan de Kledingbank en de Vincentius Vereniging in Nijmegen. Dit is een grote vrijwilligersorganisatie die zich inzet om armoede en eenzaamheid in Nijmegen en omstreken te verzachten. Daarnaast proberen zij gezondheid te bevorderen door sport, beweging en gezond eten te stimuleren. De kleding die wij niet verkopen, bieden zij aan in hun 50 cent-winkels. De opbrengst van de winkels gebruiken zij weer om projecten en activiteiten te financieren.

En ook
Uiteraard gaan we zorgvuldig met de kleding om. Helaas kan er altijd iets gebeuren waar we geen invloed op hebben. Denk aan waterschade, diefstal of brand. Hiervoor zijn we niet aansprakelijk. Bij inname van de artikelen gaat Studio Zoef ervan uit dat je de voorwaarden hebt gelezen en daarmee akkoord gaat. Studio Zoef behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden eenzijdig aan te passen of te wijzigen.

Kleding kopen

Het kan altijd gebeuren dat een gekocht kledingstuk niet blijkt te passen of toch niet naar je zin is. Je kan het binnen een twee weken met aangehecht prijskaartje weer terugbrengen (met uitzondering van sale artikelen).